Cervinia / Aosta Trail Surfing, inkl Heli-Bike

Cervinia / Aosta Trail Surfing, inkl Heli-Bike


Quando?

Inizio: Sabato 18:00 (30 Giugno)
Fine: Venerdì 09:00 (06 Luglio)

Descrizione

7 daagse Mountainbike vakantie

Vijf dagen Biken in het prachtige berggebied van Aosta Italië. Onder leiding van een locale Italiaanse gids biken we van de hoogste toppen in het gebied van Cervinia. Tussen Monte Rosa en Mont Blanc komen we op hoogtes van tegen de 3000 meter! Alle tochten zijn georiënteerd op het boven in de bergen rijden en afdalen (Enduro / Freeride ).
De reis is inclusief een echt ongelovelijke en onvergetelijke belevenis: “HELI-Bike”. De helikopter brengt ons naar een bergtop van waar we door onze gids naar beneden worden geleidt, puur kicken !!
De overige dagen wordt er gebruik gemaakt van de talloze liften die het dal kent, en / of een shuttle met de Landrover. Tijdens het biken boven in de bergen ga je je zeker afvragen of dit misschien “het paradijs“ is! De schoonheid van de natuur is overweldigend!
We verblijven op 1350 meter hoogte in een prachtig B&B. Dit is een geheel verbouwd, oude Italiaanse bergwoning. Daterend uit de 9e eeuw met alle oorspronkelijke details, maar wel geheel gemoderniseerd met luxe badkamers, woonkamer met TV waarop ‘s avonds direct de foto’s en films bekeken kunnen worden. Het ontbijt is niet Italiaans maar uitgebreid en stevig! Voor het diner kunt u naar het restaurant, beneden aan de berg. Prijzen zijn laag t.o.v Nederland. U slaapt in één van de slaapkamers of op de prachtige open zolder, in heerlijke bedden. De gastheer is ook de gids.
Deze reis is voor minimaal 5 en maximaal 7 personen.
Je hoeft echt geen "Pro" te zijn om deel te kunnen nemen!
Waar moet u over beschikken: Een Fully ( Enduro-, All Mountain- of Trailbike) redelijke goede techniek en conditie.

Prijs: €845,00
Reis is incl. 6overnachtingen in B&B,
5 x ontbijt
4 dagen Italiaanse gids ( Engels sprekend )
Gebruik van alle liften
Shuttle service Landrover
Heli-bike
1 dag Bike park,( incl lift )
Exclusief: vervoer Nederland - B&B en retour
drankjes, lunch en diner.

Komt u met het vliegtuig naar Milaan dan kunt u gebruik maken van vervoer van en naar het vliegveld, tegen de kostprijs van de brandstof (ongeveer €300,00) te delen door het aantal personen. De Landrover komt met een gesloten trailer zodat de fietsen ook evt. gewoon in de doos / koffer meekunnen. Afstand van het vliegveld naar het B&B is ongeveer 200 km.
Programma:
Dag 1: aankomst in het B&B, kennismaken.
Dag 2: met de Landrover op pad, afwachten wat de gids voor ons in petto heeft. Waarschijnlijk gaan we ook gebruik maken van liften. Daarna heerlijk surfen over flowy trails!
Dag 3: als dag 2, met weer andere trails
Dag 4: heli-bike in de ochtend en in de middag verder met de shuttle! ((weers)omstandigheden kunnen het nodig maken de Heli-Bike op één van de andere dagen te organiseren).
Dag 5: als dag 1 en 2, en wellicht biken op de Gletsjer
Dag 6: Dag bikepark, naar Keuze, Cervinia, Pila of La Thuille. met eigen vervoer.
Dag 7: na het ontbijt is het afscheid nemen en gaan we met een schat aan ervaringen weer naar huis.

Een dag minder boeken kan ook ( zonder de laatste bike-park dag) is €75,00 goedkoper.

Deze week is zonder Nederlandse begeleiding !!!!

U kunt met uw vrienden deze reis ook boeken op een door u gewenste datum, voorwaarde is wel minimaal 5 en maximaal 7personen. Ook is het mogelijk XC stijl (minder of geen gebruik van liften/shuttle ) of zelfs é-mountainbike i.p.v. Enduro te boeken. Informeer naar de mogelijkheden en de prijs.